Enterprise Resource Planning

“Een ERP-systeem zal het een en ander veranderen. Dat klinkt soms spannend, maar verandering leidt tot succes. Wie niet wilt veranderen, groeit niet.” – Johan Bloem, directeur 4Bizz

Laten we alle processen makkelijker maken. En beter.

Facturatie, boekhouding en BTW-aangifte, projectmanagement, voorraadbeheer, assemblage, in- en verkoop… ERP maakt alle bedrijfsprocessen inzichtelijk. Transparant zelfs. Het haakt in op de kern van je business en zorgt dat je je omzet kunt verhogen.

Altijd het beste.

Wereldwijd werken 110.000 mkb’ers met Microsoft Dynamics NAV. Da’s een logische keuze. Je kunt er alle bedrijfsprocessen mee inrichten – van het eerste contact tot de facturatie. Is er een update beschikbaar? Dan kun je die installeren. Kost je verder niets. Zo heb je altijd het beste. Toch wel prettig

Veilig en toegankelijk.

Microsoft Dynamics CRM is onderdeel van Office 365 en stemt dus perfect daarop af. Bovendien wordt alle data in de Cloud opgeslagen als je dat wil. Kan ook op je eigen server natuurlijk. De software gebruiken kan via iedere webbrowser. Of via de app. De apps zijn voor ieder device beschikbaar. Goed om te weten: Microsoft ontwikkelt altijd door. Zo krijg je zonder extra investering altijd het beste van het beste.

Waarom zou je kiezen voor Microsoft Dynamics Business Central?

  • Alle (bestaande) systemen worden helemaal op elkaar afgestemd
  • Al je bedrijfsprocessen én -prestaties worden in één oogopslag inzichtelijk
  • De hele keten klopt: van het eerste contact de factuur die naar de klant gaat
  • Medewerkers kunnen focussen op de kerntaak
  • Minder fouten, méér resultaat in de hele keten
  • Het scheelt ontzettend veel tijd. En dus geld.
  • Je kunt overal ermee werken dankzij handige apps.

Hoe gaan we aan de slag?

 

Met een ERP-pakket haal je iets moois in huis. Maar het betekent ook verandering. En we snappen dat niet iedereen daarop zit te wachten. Of wellicht lijkt het je maar gedoe. Wat misschien helpt, is om de stappen in het proces te begrijpen.

1

In kaart brengen

Eerst brengen we in kaart hoe jullie huidige organisatie qua bedrijfsprocessen werkt. Op basis daarvan maken we een plan dat bij jullie past.
2

Configureren

De software wordt waar nodig op geconfigureerd om aan alle gewenste functionaliteiten te voldoen.
3

Implementeren

We installeren het ERP-systeem en testen alle hard- en software.
4

Leren gebruiken

We leren iedereen in jullie organisatie tijdens een cursus om goed om te gaan met het ERP-systeem. Uiteraard krijgen jullie ook documentatie met alle uitleg en functionaliteiten.
5

Kick-off

Als alles goed is getest en iedereen snapt hoe het werkt, lanceren we het ERP-systeem in de hele organisatie.
6

Evaluatie

Na de lancering kunnen er nieuwe inzichten opduiken, bijvoorbeeld ten aanzien van de lay-out. We evalueren samen en passen waar nodig kleine dingen nog aan.