Microsoft 365 - Office

Microsoft 365

Als trotse partner van Microsoft kunnen wij u helpen aan een volledige Microsoft 365 installatie en integratie voor uw organisatie. We leveren ondersteuning op afstand wanneer u vragen heeft of tegen probleem aanloopt.

Door onze ervaringen en interesse in Microsoft zijn wij altijd op de hoogte van de  nieuwste ontwikkelingen en functionaliteiten. Graag delen wij dit dan ook met u.

 

 

OneDrive

Je kunt je persoonlijke en gedeelde werkbestanden vanaf al je apparaten gemakkelijk opslaan, openen en terugvinden in Microsoft 365, inclusief Microsoft Teams. Wijzigingen die je offline aanbrengt, worden automatisch gesynchroniseerd wanneer je weer verbinding maakt.

SharePoint

SharePoint maakt beter teamwork mogelijk via dynamische en productieve teamsites voor elk projectteam, elke afdeling en elke divisie. Deel bestanden, gegevens, nieuws en bronnen. Pas je site aan om het werk van je team te stroomlijnen. Werk probleemloos en veilig samen met teamleden binnen en buiten de organisatie op pc’s, Macs en mobiele apparaten.

Teams

Je documenten, foto’s, chatgeschiedenis, en notities bij vergaderingen zijn overal beschikbaar, zodat jullie eenvoudiger kunnen samenwerken. Stel een ruimte in voor je team met alle apps die jullie nodig hebben, zodat je op één plek kunt blijven in plaats van de hele tijd te moeten schakelen.

OneNote

Organiseer inhoud in notitieblokken die je kunt verdelen in secties en pagina’s. Navigeren en zoeken is heel gemakkelijk en je vindt je notities altijd terug waar je ze hebt opgeslagen. Bewerk je notities met behulp van lettertypen, markeringen of inktaantekeningen. OneNote is beschikbaar op al je apparaten, dus je kunt elk inspirerend idee meteen noteren.

CustomerVoice

Microsoft Customer Voice is een overzichtelijke, lichte app die is ontworpen om u te helpen eenvoudig enquêtes, quizzen en peilingen te maken. In een zakelijke omgeving kan de tool worden gebruikt om feedback van klanten te verzamelen, strategieën te ontwikkelen en personeel op te leiden

PowerApps

Gebruik Power Apps om snel apps te ontwikkelen die je op alle apparaten en in Microsoft Teams kunt gebruiken.

Power Automate

Bouw krachtige end-to-end bedrijfsoplossingen door Power Automate te verbinden met het volledige Microsoft Power Platform – en met Microsoft 365, Dynamics 365, Azure en honderden andere apps – om de innovatie in je hele organisatie te stimuleren.

Power BI

Verbind en analyseer al uw gegevens door Power BI te combineren met Azure Analytics Services, waaronder Azure Synapse Analytics en Azure Data Lake Storage. Analyseer petabytes aan gegevens, gebruik geavanceerde AI-mogelijkheden, pas extra gegevensbescherming toe en deel inzichten gemakkelijker binnen uw organisatie.

Word, Excel Powerpoint en Outlook

Hoogstwaarschijnlijk bent u al bekend met Word, Excel, Powerpoint of Outlook. Ook deze programma’s maken deel uit van het Microsoft 365 pakket.

Microsoft 365

Microsoft 365 is geschikt voor alle organisaties die flexibel, veilig en gemakkelijk willen werken. Bij een Microsoft 365 abonnement heeft u beschikking tot alle Office diensten. Door de abonnementen structuur bent u altijd up-to-date en hoeft u nooit meer een nieuwe versie aan te schaffen. Microsoft 365 is op ieder device te installeren, dus ook uw telefoon of tablet. Dit zorgt ervoor dat u overal en altijd toegang heeft tot producten van Microsoft 365. Daarnaast is Microsoft 365 altijd actueel. Al uw data wordt veilig opgeslagen op de servers van Microsoft. U heeft geen ‘centrale’ server meer nodig om uw bestanden op te slaan. En de back-ups? Die worden geregeld door Microsoft. Dit alles voor een scherp, vast maandbedrag! Benieuwd naar de Microsoft 365 applicaties?