Office 365 & 4bizz

Als trotste partner van Microsoft kunnen wij u helpen aan een volledig Office-365 installatie en integratie voor uw organisatie. We leveren ondersteuning op afstand wanneer u vragen heeft of tegen problemen aanloopt.

Door onze ervaring en interesse in Microsoft zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en functionaliteiten. Graag delen wij dit dan ook met u.

OneDrive

Je kunt je persoonlijke en gedeelde werkbestanden vanaf je al apparaten gemakkelijk opslaan, openen en terugvinden.

Sharepoint

Maakt beter teamwork mogelijk via dynamische en productie teamsites voor elk projectteam elke afdeling en elke divisie, deel bestanden, gegevens en nieuws.

Teams

Je documenten, foto’s en notities bij vergaderingen zijn overal beschikbaar, zodat jullie eenvoudiger kunnen samenwerken.

OneNote

Organiseer inhoud en notitieblokken die je kunt verdelen in secties en pagina’s. Navigeren en zoeken is heel gemakkelijk en je vindt je notities altijd terug.

Power BI

Verbind en analyseer al uw gegevens door Power BI te combineren met Azure analytics en Azure Data Lake Storage, Analyseer petabytes aan gegevens, gebruik geavenceerde Al-mogelijkheden, pas extra gegevensbescherming toe en deel inzichten gemakkelijker binnen uw organisatie.

Word, Excel Powerpoint en Outlook

Hoogstwaarschijnlijk bent u al bekend met Word, Excel, Powerpoint of Outlook. Ook deze programma’s maken deel uit van het Office-365 pakket.

Forms

Microsoft Forms is een overzichtelijke app die is ontworpen om u te helpen om eenvoudig enquête, quizzen en peilingen te maken. In een zakelijke omgeving kan de tool gebruikt worden voor feedback van klanten, personeel op te leiden of strategieën ontwikkelen.

Power Automate

Bouw krachtige end-to-end bedrijfsoplossingen door Power Automate te verbinden met het volledige Microsoft Power Platfom.- om de innovatie in je hele organisatie te stimuleren

Power Apps

Gebruik Power Apps om snel apps te ontwikkelen die je op alle apparaten en Microsoft Teams kunt gebruiken


Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 is geschikt voor alle organisaties die flexibel, veilig en gemakkelijk willen werken. Bij een Office-365 abonnement heeft u beschikking tot alle Office diensten. Door de abonnementen structuur bent u altijd up-to-date en hoeft u nooit meer een nieuwe versie aan te schaffen. Office is op ieder device te installeren, dus ook uw telefoon of tablet. Dit zorgt ervoor dat u overal en altijd toegang heeft tot producten van Office-365  Daarnaast is Office altijd actueel. Al uw data wordt veilig opgeslagen op de servers van Microsoft. U heeft geen ‘centrale’ server meer nodig om uw bestanden op te slaan. En de back-ups? Die worden geregeld door Microsoft. Dit alles voor een scherp, vast maandbedrag! Benieuwd naar de Office 365 applicaties?