Over ons

Bedrijven optimaliseren zit in ons bloed. Dat doen we al 30 jaar – ook voordat alles geautomatiseerd werd. Nu automatiseren we bedrijfsprocessen met behulp van software, met name ERP, CRM en BI. Als partner van Microsoft met een dijk aan ervaring kunnen we iets leveren wat gewoon ontzettend goed is, passend bij onze klanten. Die zijn namelijk ook ontzettend goed. We helpen hen om zo goed te blijven door processen slimmer in te richten.

Een familiebedrijf met nuchtere inslag

4Bizz is een gemoedelijk familiebedrijf in Enkhuizen. We zijn nuchtere Hollanders die gewoon iets moois willen geven aan onze klanten. Ja, gewoon. We vinden het logisch dat we ons best doen en waarde leveren. Zoals menig familiebedrijf karakteriseert, heerst er ook hier een sfeer van betrokkenheid. Iedereen weet hoe het staat met onze klanten. En iedereen kan die klant dan ook verder helpen.

Gewoon doen

Onze klanten willen een ding: dat het gefixt wordt. Zonder poespas, mét vakkundigheid. Dat vergt dus meer dan mooie woorden. Dat vergt knowhow, eerlijkheid en ‘gewoon doen’. Een beetje lullen maar vooral poetsen.

Kunnen we voor jou aan de slag? Geef gewoon even een belletje, dan ontdekken we samen hoe we jouw bedrijf kunnen optimaliseren.